2262030792 6947703610 Βίλιζα, Άγιος Θωμάς, Βοιωτίας
hero image
 
 
 
 
ΚΑΡΟΤΑ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Α.Ε. | Παραγωγή - Εμπορία & Επεξεργασία Αγροτικών Προϊόντων Βίλιζα, Άγιος Θωμάς Βοιωτίας
 
Η επιχείρησή μας “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Α.Ε.” η οποία βρίσκεται στη Βοιωτία, στην περιοχή Βίλιζα, παράγει, εμπορεύεται και σας προσφέρει διάφορες ποικιλίες καρότων που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Με αγάπη και μεράκι ξεκινάμε από την παραγωγή των καρότων στις πιστοποιημένες καλλιέργειές μας, προχωράμε στην συγκομιδή, στην επεξεργασία και στην πορεία στην διάθεσή τους στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την άψογη ποιότητά τους, αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας. 
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καρότο, ένα από τα πιο νόστιμα
& θρεπτικά λαχανικά

Διάσημο για τη γλυκιά, τραγανή και αρωματική γεύση, το καρότο αποτελεί αγαπημένη τροφή για μικρούς και μεγάλους. Τρώγεται ωμό είτε σκέτο, είτε σε σαλάτες ή σαν τουρσί ή μαγειρεμένο.

Τα καρότα αποτελούν μία εξαιρετική τροφή για τον οργανισμό αφού είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και έχουν αρκετή ποσότητα από βιταμίνες Β1, Β2 καθώς και νιασίνη.

Έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, είναι ένα τρόφιμο φιλικό για την απώλεια βάρους, ενώ έχουν συνδεθεί και με χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιωμένη υγεία των ματιών.
 
 
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα διατροφικά στοιχεία για δύο μικρά έως μεσαία καρότα (100 γραμμάρια) είναι:
Θερμίδες: 41
Νερό: 88%
Πρωτεΐνη: 0,9 γραμμάρια
Υδατάνθρακες: 9,6 γραμμάρια
Ζάχαρη: 4,7 γραμμάρια
Ίνες: 2,8 γραμμάρια
Λίπος: 0,2 γραμμάρια
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.