2262030792 6947703610 Βίλιζα, Άγιος Θωμάς, Βοιωτίας
hero image
 
 
 
 
 
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Α.Ε.
Παραγωγή - Εμπορία & Επεξεργασία Αγροτικών Προϊόντων Βίλιζα, Άγιος Θωμάς Βοιωτίας
 
Η επιχείρησή μας “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Α.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στην Περιοχή Βίλιζα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια με την παραγωγή, την εμπορία και την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων.

Στις πιστοποιημένες καλλιέργειές μας, καλλιεργούμε με αγάπη και μεράκι διάφορες ποικιλίες καρότων καθώς και πατάτας, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και με κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα.

Με βασικά και κύρια προϊόντα τα καρότα και τις πατάτες, με κύριο μέλημά μας την ποιότητα αλλά και την μεγάλη δυνατότητα τροφοδοσίας των πελατών μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φιλοσοφία μας
είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας προϊόντα ασφαλή και ποιοτικά. Έτσι, τόσο κατά τη διαδικασία της παραγωγής, όσο και της επεξεργασίας, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς και πραγματοποιούμε έλεγχους, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε χονδρική πώληση ενώ αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Κρατώντας σταθερή την ποιότητα των προϊόντων μας και προσφέροντας πάντα άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, έχουμε καταφέρει η επιχείρησή μας να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία και να αυξάνεται το πελατολόγιο μας.

Στόχος μας είναι ο διαρκείς εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων μας, η αύξη της παραγωγής και η διατήρηση της υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.