2262030792 6947703610 Βίλιζα, Άγιος Θωμάς, Βοιωτίας
 
 
 
 
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΜΟΝ Α.Ε. | Παραγωγή - Εμπορία & Επεξεργασία Αγροτικών Προϊόντων Οινόφυτα Βοιωτίας 
 
Με αφοσίωση και αγάπη, η επιχείρησή μας “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΜΟΝ Α.Ε.” η οποία βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, παράγει και σας προσφέρει διάφορες ποικιλίες πατάτας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Ξεκινάμε από την παραγωγή της πατάτας στις πιστοποιημένες καλλιέργειές μας και την διαρκεί φροντίδα της. Προχωράμε στην συγκομιδή από το έμπειρο προσωπικό μας, στην επεξεργασία και στην πορεία στην διάθεσή τους στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά. 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα που χαρακτηρίζονται για την άψογη ποιότητά τους, αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η “βασίλισσα” της Ελληνικής κουζίνας
Τις αγαπάμε βραστές, ψητές, σε πουρέ και κυρίως τηγανητές, οι πατάτες, βρίσκουν ως διά μαγείας τη θέση τους σχεδόν σε κάθε πιάτο και τις έχουμε στη διάθεσή μας όλες τις εποχές του χρόνου. 

Είναι μια από τις πλουσιότερες τροφές σε μεταλλικά άλατα, βιταμίνες, άμυλο, και πρωτεΐνες και περιέχει ελάχιστα λιπαρά. Περιέχει υψηλά επίπεδα Μαγνησίου, στοιχείο που λέγεται ότι συμβάλλει στη διατήρηση χαμηλής πίεσης, αλλά βοηθά και στον καθαρισμό των νεφρών από πέτρες.
 
 
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ
Η θρεπτική αξία της πατάτας είναι σημαντική αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο παρασκευής της αλλά και από τις συνθήκες και τη διάρκεια συντήρησής της. 
 
Η πατάτα αποτελείται από:
78-80% νερό
18-20% άμυλο
1,5-2% πρωτεΐνες
1% βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.